Massage Wereld

Massage salon Massage Wereld in Eindhoven

 • Gemaakt:18-03-2024
 • Gewijzigd:18-03-2024
 • Totaal bekeken:1321
 • Deze maand:389

Massage salon Massage Wereld in Eindhoven

Massagewereld is ontstaan na een vakantie in Thailand, het land van de “Thaise massage”. Wij hebben daar meerdere erotische massages ondergaan en waren zo onder de indruk dat we dit vaker wilden meemaken. Hieruit ontstond het idee om de massages naar Nederland te halen.

Na enkele weken van ideeën uitwisselen, het vinden van een geschikte locatie en het toekennen van de nodige financiële middelen, werd gestart met de realisatie van onze droom. In 1995 startte de bouw van een 'massagesalon' aan de Sint-Annalaan in Maastricht, Nederland. Het moest iets unieks zijn voor Nederland. Tijdens de bouw ontstonden er verschillende ideeën over verschillende massages.

Eén van de plannen was om een unieke ruimte te creëren waar echte 'aquamassages' (Thaise massages) gegeven konden worden. Een aquamassage of Thaise massage is een body-to-body massage die wordt gegeven met water en zeep, in een specifieke en sfeervol ingerichte 'natte ruimte'. Het is een ware luxe om dit te ervaren. De Thaise massages waren uniek voor Nederland en een doorslaand succes.

Contact

Telefoon:

+31402133642

  Instructies

  SMS & Bellen

  Stad:

  Eindhoven

  Land:

  Nederland

  location
  Leenderweg 184, Eindhoven, Netherlands

  Werklocaties

  Werkuren
  • Maandag: 10:00 - 22:00
  • Dinsdag: 10:00 - 22:00
  • Woensdag: 10:00 - 22:00
  • Donderdag: 10:00 - 22:00
  • Vrijdag: 10:00 - 22:00
  • Zaterdag: 10:00 - 22:00
  • Zondag: 10:00 - 22:00

  Massage Wereld gevestigd in Eindhoven is een massagesalon die de beste erotische massage met een happy end biedt dicht bij uw locatie. Massage Wereld heeft veel sexy masseuses die je een heerlijke tantra, thaise of erotische massage kunnen geven die al je zintuigen prikkelt. Bij Massage Wereld kun je ook de beroemde Japanse nuru-massage proberen, waarbij de masseuses hun sexy naakte lichaam tegen het jouwe wrijven. Massage Wereld biedt een van de meest opwindende erotische ervaringen waar verleidelijke masseuses dagelijks te vinden zijn. De erotische massages van Massage Wereld staan ​​bekend om hun hoogwaardige massagetechnieken en toperotiek. Deze ervaren en jonge masseuses van Massage Wereld verleiden u met hun prachtige sensuele massagetechnieken om een ​​opwindend en stijlvol niveau van erotiek en opwinding te bereiken. Je kunt ook een goed gesprek hebben met deze stijlvolle dames van Massage Wereld en eindigen in een fantastisch massage orgasme. Of je leert je eigen lichaam op een andere en verrassende manier kennen door de erotische sensaties van een prostaatmassage bij Massage Wereld. Massage Wereld is hygiënisch en discreet en biedt een breed scala aan hete masseuses in Eindhoven. Ontdek hieronder de dames van Massage Wereld en gun jezelf of een ander een geweldige tijd in de handen van mooie masseuses. De masseuses van Massage Wereld staan ​​garant voor ultiem genot, ze zijn verleidelijk en weten elk deel van je lichaam aan te raken. Via de contactgegevens op deze pagina kunt u alle details van deze massagesalon en precieze openingstijden vinden.

  Deze website is een advertentie- en informatie portal en heeft als zodanig geen verband of aansprakelijkheid met op de website genoemde sites of individuen. De website verkoopt ALLEEN advertentieruimte en is geen escortbureau. De website is niet verantwoordelijk voor de inhoud of acties van websites of individuen die je via links, e-mail- of telefoon contacten op deze website kunt vinden. Al het geadverteerde materiaal wordt gecontroleerd voordat het wordt gepubliceerd.

  © Copyright 2024 | Alle rechten voorbehouden | Tophookers.nl

  Alle modellen op deze website waren ten minste 18 jaar oud toen ze werden gefotografeerd.

  Versie 1.06.13 - siteways-react2021-6db9b4b6d-vb44p - 3.235.20.185 - [US] - [Vernieuwen]

  DMCA.com Protection Status