Multimassage Almere

Massage salon Multimassage Almere in Almere

 • Gemaakt:09-04-2019
 • Gewijzigd:31-03-2024
 • Totaal bekeken:1126
 • Deze maand:428

Massage salon Multimassage Almere in Almere

Wij zijn Multimassage, de best draaiende massagesalon/privéhuis in Haarlem & Almere en dit is niet voor niks natuurlijk.
U kunt ons vinden in industriepark te waarderpolder & in almere buiten, waar wij discreet zijn gelegen.

Hier ontvangen wij mannen die de dagelijkse sleur even beu zijn en toe zijn aan een half uurtje/uur ontspanning (u mag tenslotte ook best eens aan uzelf denken). Wij hebben dagelijks minimaal 8 vrouwen aanwezig en veel diversiteit (denk aan Thais, Europees, Arabisch en nog veel meer).
U KOMT BINNEN EN HOE NU VERDER?Wij begrijpen dat het voor vele (vooral de eerste keer) spannend kan zijn, maar bij binnenkomst zullen onze gastvrouwen u meteen op uw gemak laten voelen en u zal zien dat het allemaal heel geleidelijk zal gaan. Onze dames stellen zich voor, je kiest de dame naar keuze en zij neemt jou mee naar de kamer, vraagt je om jezelf uit te kleden (ook de boxershort) en dan zal ze je aangeven dat je ontspannen op je buik mag gaan liggen en je hoofd leeg te maken. Je kan jezelf nu focussen op het genot wat de dame jou gaat schenken (en dat zal ze zeker gaan doen).
Ze begint rustig aan bij je voeten, onderbenen en bovenbenen. Daarna neemt ze je hele rug onder handen (onze dames weten wat masseren inhoudt en verstaan dus ook hun vak). Nadat zij jouw rug helemaal los heeft gemasseerd, is je nek aan de beurt. Nadat zij ook deze heeft ontdaan van de spanning en/of kwaaltjes vraagt ze je om te draaien.
Nu komt het spannende gedeelte en de meest lekkere! Ze masseert de voorkant van je lichaam, beginnend bij je schenen, langzaam naar je bovenbenen en daarna zal ze je penis onderhanden nemen (en nog veel meer) wat je doet stuiten van genot. Eenmaal onder de olie, allebei snakkend naar het hoogtepunt, laat ze je spuitend klaarkomen!
Nog niet overtuigd? Kom het zelf ervaren!

Contact

Telefoon:

+31367857344

  Instructies

  Alleen Bellen

  Stad:

  Almere

  Land:

  Nederland

  location
  Bakkenzuigerstraat 50, 1333 HA Almere, Netherlands

  Werklocaties

  Werkuren
  • Maandag: 10:00 - 22:00
  • Dinsdag: 10:00 - 22:00
  • Woensdag: 10:00 - 22:00
  • Donderdag: 10:00 - 22:00
  • Vrijdag: 10:00 - 22:00
  • Zaterdag: 10:00 - 22:00
  • Zondag: 10:00 - 22:00

  Multimassage Almere gevestigd in Almere is een massagesalon die de beste erotische massage met een happy end biedt dicht bij uw locatie. Multimassage Almere heeft veel sexy masseuses die je een heerlijke tantra, thaise of erotische massage kunnen geven die al je zintuigen prikkelt. Bij Multimassage Almere kun je ook de beroemde Japanse nuru-massage proberen, waarbij de masseuses hun sexy naakte lichaam tegen het jouwe wrijven. Multimassage Almere biedt een van de meest opwindende erotische ervaringen waar verleidelijke masseuses dagelijks te vinden zijn. De erotische massages van Multimassage Almere staan ​​bekend om hun hoogwaardige massagetechnieken en toperotiek. Deze ervaren en jonge masseuses van Multimassage Almere verleiden u met hun prachtige sensuele massagetechnieken om een ​​opwindend en stijlvol niveau van erotiek en opwinding te bereiken. Je kunt ook een goed gesprek hebben met deze stijlvolle dames van Multimassage Almere en eindigen in een fantastisch massage orgasme. Of je leert je eigen lichaam op een andere en verrassende manier kennen door de erotische sensaties van een prostaatmassage bij Multimassage Almere. Multimassage Almere is hygiënisch en discreet en biedt een breed scala aan hete masseuses in Almere. Ontdek hieronder de dames van Multimassage Almere en gun jezelf of een ander een geweldige tijd in de handen van mooie masseuses. De masseuses van Multimassage Almere staan ​​garant voor ultiem genot, ze zijn verleidelijk en weten elk deel van je lichaam aan te raken. Via de contactgegevens op deze pagina kunt u alle details van deze massagesalon en precieze openingstijden vinden.

  Deze website is een advertentie- en informatie portal en heeft als zodanig geen verband of aansprakelijkheid met op de website genoemde sites of individuen. De website verkoopt ALLEEN advertentieruimte en is geen escortbureau. De website is niet verantwoordelijk voor de inhoud of acties van websites of individuen die je via links, e-mail- of telefoon contacten op deze website kunt vinden. Al het geadverteerde materiaal wordt gecontroleerd voordat het wordt gepubliceerd.

  © Copyright 2024 | Alle rechten voorbehouden | Tophookers.nl

  Alle modellen op deze website waren ten minste 18 jaar oud toen ze werden gefotografeerd.

  Versie 1.06.13 - siteways-react2021-6db9b4b6d-mxfwp - 3.230.154.90 - [US] - [Vernieuwen]

  DMCA.com Protection Status